Безперервна самоосвіта - шлях до успіху
Навчаємося впродовж усього життя
Вчимося швидше наших студентів

Завершилося навчання за програмою підвищення кваліфікації «Віртуальна академічна мобільність з використанням технології Collaborative Online International Learning (COIL): від ідеї до реалізації» для працівників СумДУ.

          

 

На заняттях слухачі ознайомились з технологією Collaborative Online International Learning та особливостями її впровадження у закладах освіти.

Практичні рекомендації спікерів стануть у нагоді учасникам програми у разі їх участі у віртуальній академічній мобільності з використанням технології COIL, особливо в частині використання наявних безкоштовних цифрових інструментів.

10 травня 2024
Підготовка вихідних даних для аналізу; побудова моделей даних із різних неструктурованих джерел (таблиць, сайтів та баз даних), візуалізація результатів аналізу за допомогою інструменту Power BI – це, та багато іншого було розглянуто у рамках програми підвищення кваліфікації «Power BI: аналіз та візуалізація даних», навчання за якою проходило у період з 07 травня 2024 року по 10 травня 2024 року.
07 травня 2024
Завершилося навчання за програмою підвищення кваліфікації «Віртуальна академічна мобільність з використанням технології Collaborative Online International Learning (COIL): від ідеї до реалізації» для працівників СумДУ.
01 травня 2024
Цикл вебінарів щодо профілактики травматизму серед учасників освітнього процесу На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 08.04.2024 р. за № 1/6067-24 та з метою профілактики травматизму серед учасників освітнього процесу та працівників освітніх установ Сумський державний університет провів цикл вебінарів, у яких взяли участь педагогічні, науково-педагогічні та інші працівники закладів середньої фахової передвищої освіти, дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Сум та Сумської області.
27 лютого 2024
З 21 по 27 лютого на базі центру розвитку кадрового потенціалу Сумського державного університету проходило навчання за програмою «Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди».
26 лютого 2024
З 19 по 23 лютого 2024 року тривала програма підвищення кваліфікації «STEM освіта online: 3D моделювання та 3D друк», на якій навчались працівники Сумського державного університету та інших закладів освіти.
23 лютого 2024
Сьогодні, 23 лютого, у центрі розвитку кадрового потенціалу СумДУ завершили навчання слухачі програми «Українська мова: помічник кожному на щодень»

Україна, 40007 Суми,
вул. Римського-Корсакова, 2

Головний корпус, 7-й поверх, кабінет Г-703
Тел.: +38 0542 687718
E-mail: [email protected]

При використанні матеріалів з
даного ресурсу посилання на сайт
обов'язкове

All rights reserved by sumdu.edu.ua